Roei- en Kanovereniging Het Anker

Ankerlogo

Sportverkiezing Oude IJsselstreek

Op donderdag 11 mei 2023 vindt weer een Sportverkiezing in Oude IJsselstreek plaats. Op het DRU Industriepark wordt die dag vanaf 19.30 uur een sportieve avond georganiseerd waar sporters en sportverenigingen de Sportprijs in ontvangst kunnen nemen.

Tijdens een feestelijke avond waarin de sport centraal staat worden sportprijzen uitgereikt in zes categorieën.

De prijzen worden uitgereikt voor Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en Unieke Sporter van het jaar. Daarnaast wordt de Sportpromotieprijs uitgereikt en vindt de huldiging van de sportkampioenen van 2021 en 2022 plaats.

De kanopolo-ploegen (jeugd en senioren) van RKV het Anker zijn genomineerd voor de sportprijs van de beste sportploeg 2021/2022. Draag je ons een warm hart toe, stem dan op ons! Dit kan hier!

Inwoners en verenigingen zijn van harte welkom op deze avond. De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het officiële programma. Dit zal duren tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Noteer 11 mei 2023 alvast in uw agenda en zorg dat u er bij bent! De Sportverkiezing Oude IJsselstreek is een initiatief van de gemeente Oude IJsselstreek.