Roei- en Kanovereniging Het Anker

Ankerlogo

Open training

Lijkt kanovaren of roeien je heel leuk, maar wil je eerst kijken of het wel iets voor je is? Dat kan! RKV Het Anker in Ulft organiseert een open training zodat je vrijblijvend de sporten uit kunt proberen.

Het is mogelijk om op zondagmorgen 20 augustus mee te varen vanaf onze loods over de Oude IJssel. We hebben dan onze reguliere trainingen, dus er zijn voldoende mensen aanwezig die je uitleg kunnen geven over de sporten en die met jou in een boot stappen of met je meevaren. Kortom, de ideale manier om kennis te maken met de roei- en kanosport!

Op zondag varen we van 10.00 uur tot 12.00 uur. Ben je na het varen enthousiast geworden, dan mag je vier keer gratis meevaren om een van de sporten, of misschien wel allebei, een klein beetje onder de knie te krijgen. Bij veel animo organiseren we aan het einde van de zomer in ieder geval nog een kanocursus. Daar leren we je echt de kneepjes van het varen.

Interesse om mee te doen? Laat het even weten via info@rkvhetanker.nl. Dan weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten. Zorg dat je ongeveer een kwartier voor tijd aanwezig bent. Trek dunne kleding aan (bijvoorbeeld hardloopkleding) en het liefst waterschoentjes. Neem daarnaast een handdoek en droge kleding mee. We zien je graag op 20 augustus aan het Deurvorster Kerkpad 8 in Ulft!