Vloot

Leren kanovaren? Kom naar RKV Het Anker!

Heb jij altijd al willen kanoën, maar heb je geen idee waar te beginnen? RKV Het Anker in Ulft biedt uitkomst! We zorgen ervoor dat jij in drie avonden alle basisbeginselen van het kanovaren onder de knie krijgt tijdens onze jaarlijkse beginnerscursus.

Op 23 en 30 mei en 13 juni gaan onze instructeurs en begeleiders samen met jou het water op om je te leren varen. Je leert tijdens deze cursus de tips en trucs hoe je recht vaart, stuurt en dus ook hoe je de kano corrigeert als het even niet gaat zoals je wilt. Kortom: na de cursus kun je al best aardig varen! Ben je enthousiast geworden en wil je meer leren, dan verwelkomen we je graag als lid van onze vereniging!


Praktische informatie
De cursusavonden zijn op 23 en 30 mei en 13 juni en starten om 19.00 uur. Rond 20.30 uur is de avond klaar. We varen op de Oude IJssel bij onze loods aan het Deurvorster Kerkpad 8 in Ulft. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de doorgaande weg, daarna is het nog een klein stukje lopen over het fietspad in de richting van de stuw.


De kosten zijn 10 euro voor jongeren tot 21 jaar en 20 euro voor volwassenen. Als je besluit lid te worden na de cursus, krijg je korting op het inschrijfgeld. Enthousiast geworden? Geef je dan op via kanocursus@rkvhetanker.nl!