Nationale Sportweek 2019

RKV Het Anker doet mee aan de Nationale Sportweek 2019! Misschien heb je het in de huis-aan-huiskranten al wel gezien: je bent bij ons welkom tijdens deze week van 22 tot en met 29 september. We geven onze trainingen altijd op zondagmorgen en woensdagavond. Zondag gaan we om 10.00 uur het water op. Als je er een minuut of tien eerder bent, kunnen we alvast wat uitleg geven. De roeiers gaan al om 9.45 uur het water op, dus als je mee wilt roeien is het handig om er 9.30 uur al te zijn. Woensdagavond is de trainingstijd 19.00 uur, ook dan is het handig als je er wat eerder bent. Het wordt weer vroeger donker, maar we blijven in de buurt van onze steiger, dus dat is alvast geen reden om niet te komen mocht je graag willen.

Wanneer je komt varen is het handig om gemakkelijk zittende kleding aan te doen: een hardlooplegging of joggingbroek en een thermoshirt of shirt en (dunne) trui tegen de kou volstaan vaak wel. Als je gaat kanoën is het handig om waterschoentjes aan te doen als je die hebt, oude All Stars kunnen ook. Voor het roeien kun je normale sportschoenen gebruiken. We doen er zeker de eerste keer alles aan om te zorgen dat je droog blijft, maar uiteindelijk is het een watersport dus je kunt nat worden. Neem daarom droge kleding en een handdoek mee!

We hopen je deze week te mogen verwelkomen! Lukt het niet, maar wil je wel graag? Ook op alle andere woens- en zondagen ben je welkom! De eerste vier keer mee varen is sowieso gratis. Heb je nog vragen? Kijk dan even hier.


Geplaatst

in

, , ,

door