Kanotocht Ulft – Doesburg

Als oefening voor de Veluwe rally werd een aantal weken terug spontaan voorgesteld om naar Doesburg te varen. Voor degenen die de Veluwe rally voor het eerst gaan varen een goede test om te zien of ze het aan kunnen / aan durven.

Klik op de foto hierboven voor meer foto’s.

Ook het logistieke proces (lees: kajak vervoer en omrijden) werd geoefend; er werd al snel een verbeter puntje gevonden, door snel reageren van de chauffeur vertrokken we maar een kwartier later dan gepland in Ulft. (Hulde!)

De planning was om met z’n vieren naar de Ank in Doetinchem te varen voor een stop, Adriënne zou daar het stokje overnemen van Monica en Roeland zou zich daar ook aansluiten bij de groep. Die planning werd trouwens 100% gehaald. Ook de verwachte aankomsttijd in Doetinchem werd (bijna) gehaald, ondanks een toch wel straffe zijwind!

In 4 uur en 13 minuten tijd werd het einddoel behaald, alle vaarders kunnen met vertrouwen in Deventer aan de start verschijnen.

Tot onze verrassing werden we onderweg opgewacht door een aantal trouwe ‘groupies’ die de foto’s in het foto album hebben gemaakt: Paul (bij sluis de Pol in Gaanderen en in het centrum van Doetinchem), Stephan (in de bosjes 🙂 en op de brug en bij de Ank in Doetinchem) en niet te vergeten Leo (op het water) en Sabine en Lynn in Doesburg. Jullie hebben er mede voor gezorgd dat de al tot op het bot gemotiveerde deelnemers werkelijk over het water vlogen!

Zien we jullie over 2 weken ook?


Geplaatst

in

,

door