Toernooi Nijmegen 8 November 2015

Op 8 november vertrokken wij richting Nijmegen om maar eens uit te maken wie de beste uit de “regio” was, de strijd ging tussen DKV, Euros, De Batavier en RKV Het Anker. Ons toernooi werd afgetrapt door RKV Het Anker tegen de Batavier, in de eerste helft hielden wij knap de nul, de rust was helaas een keerpunt en we verloren dan ook flink. Er was dan ook geen tijd om na te praten of uit te rusten want we moesten meteen weer aan de bak.

DSCF2497

Euros stond op het schema, een klassieker, waarin beide partijen meestal gelijk opgingen. Deze wedstrijd kwamen wij er achter dat ze niet stil hebben gezeten in Enschede en we verloren van een fris en sterk ogend team. Onze laatste wedstrijd ging een stuk beter en we speelden 4-4 na een spannende, leuke en sportieve pot tegen DKV. Nadat Jens en Kees maar eens geshowd hadden dat zij zonder oefening zomaar konden eskimoteren in een 2 persoons kano, gingen we douchen en genietend van een kom erwtensoep zagen we hoe kanopolo onder de aandacht werd gebracht op Omroep Gelderland, wij hopen natuurlijk ook dat dit momentje van fame ons ook leden gaat opleveren. Nadat wij nog wat dronken en de boten hebben opgeladen vertrokken wij met nieuwe ervaring en wat punten om aan te passen weer richting Ulft. Bara, Jeanette, Hans en Esther bedankt voor het aanmoedigen en Monique bedankt voor de support en de foto’s!

DSCF2528

Link artikel kanopolo: http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2101070/Kanopolo-is-sport-in-opkomst-Nijmeegse-club-ziet-ledenaantal-fors-stijgen

Verslag van Kees


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: