Terreinwerkdag groot succes

De terreinwerkdag op het eigen terrein van onze vereniging is een groot succes geworden. Afgelopen zaterdag kwamen er bijna twintig leden helpen met het maaien van de berm langs de Oude IJssel, het grasveld binnen het hek en het gras voor de loods. De naam op ons gebouw is weer mooi zichtbaar voor iedereen en we kunnen met de boten weer goed op de steiger lopen naar het vlot zonder dat we in het riet terecht komen. Daarnaast is er ook tussen de tegels, stenen en het beton zowel binnen als buiten het terrein hard gewerkt om onkruid te verwijderen, waardoor het geheel weer een mooi aanzien heeft.

Na, en ook al tijdens, het harde werk werd er ook voor de inwendige mens gezorgd. Er was gedacht aan fruit en drinken als welkome verfrissing tijdens het schoffelen, maaien en krabben in de zon. Voor de leden die bleven eten werd er een barbecue verzorgd waarbij er ruim voldoende keuze was in zowel warm als koud eten.

Een meer dan geslaagde dag met gezelligheid onderling, voor velen was het een eerste weerzien met elkaar sinds de uitbraak van het coronavirus, en een terrein dat er weer netjes uitziet op de koop toe! Hieronder een impressie van de werkzaamheden.


Geplaatst

in

,

door