Stemmen voor Rabo ClubSupport

RKV Het Anker doet ook dit jaar mee aan Rabo ClubSupport, de nieuwe naam van de Clubkascampagne. Het geld dat we ophalen willen we gebruiken om een permanente oplossing voor het vlot te realiseren. Maar dat geld komt er niet zonder hulp van leden van de bank. Zij moeten namelijk hun stemmen gebruiken om te zorgen dat Het Anker het geld krijgt. In totaal stelt de bank 200.000 euro beschikbaar. Hoe meer mensen stemmen hoe meer geld er voor de vereniging in zit.

Van 5 tot 25 oktober kan er gestemd worden op verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties. Ieder lid van de Rabobank krijgt vijf stemmen, waarvan er twee op dezelfde vereniging uitgebracht mogen worden. We hopen dat jij als lid of belangstellende van Het Anker én lid van de Rabobank twee van jouw stemmen op ons uit wil brengen.

Let op: Je moet wel lid zijn van de bank, alleen een rekening hebben is niet voldoende. Lid worden kun je doen door hier te klikken of regel het in de Rabo bankierenapp (zelf regelen –> lidmaatschap). Stemmen doe je vervolgens vóór 25 oktober via de site of app. Ga daarvoor naar ‘zelf regelen’ en dan naar ‘mijn lidmaatschap’, daar klik je op Rabo ClubSupport en kun je stemmen. In de eerste week van november wordt bekend hoeveel jullie voor ons bij elkaar gestemd hebben.


Geplaatst

in

door

Tags: