Spieren voor spieren

Zaterdag 26 oktober 2013 verzorgden wij een kajakclinic in het zwembad in ‘s Heerenberg voor de actie Spieren voor spieren. We hadden veel (familie)leden mee genomen naar dit evenement (dit mochten we natuurlijk niet missen).

SAM_0852

Eerst mochten we de dames (en heer) van Wheels for dancing uit Braamt bewonderen die een demonstratie rolstoel dansen verzorgde.

Daarna mochten wij de clinic verzorgen: terwijl Ed uitleg gaf over wat we als vereniging doen en welke technieken we leren mochten onze kajakkers dat demonstreren. Vervolgens mochten belangstellenden ook in de kajak stappen en wat technieken proberen, vooral het ‘rollen’ werd als leuk (en toch niet zo eng!) ervaren…

Tijdens onze clinic startten de zwemmers voor een zwemmarathon (tot 3:00 uur ‘s nachts), fantastisch om die allemaal te zien zwemmen (en wat een goede prestatie!).

Omdat we met veel jeugdleden waren zijn we redelijk op tijd naar huis gegaan, echter niet vóórdat we een drankje tijdens de gezellige ‘naborrel’ hadden genomen. De loterij trok ook onze aandacht, echter met een – voor ons – teleurstellende opbrengst… todat Hermen op de valreep nog een appeltaart won (“kan die thuis zo in de diepvries?” “Nee Hermen, dan is die morgenvroeg niet ontdooid!”); zodat we zondagmorgen een smakelijke afsluiting van dit evenement hadden!

In Montferland nieuws verscheen dit artikel.

Zie ons foto album voor de foto’s.

Filmpjes op YouTube (9 stuks!).


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *