Roeiers gezocht

Roeiers gezocht (met en zonder ervaring)

Roei en Kanovereniging Het Anker zoekt nieuwe roeileden. De vereniging wil groeien en nu de nieuwe botenloods (bijna) klaar is en de vloot wordt uitgebreid kan dat ook. Het idee is dat nieuwe leden worden opgeleid in de roeisport door meer ervaren leden. Roeien is een technische sport waarvoor wel wat vaardigheden nodig zijn om ook samen soepel te kunnen roeien. Om die reden worden er naast nieuwe onervaren leden ook ervaren (oud) roeiers gezocht die het leuk vinden om een groepje nieuwe roeiers wegwijs te maken op het water.

ervaren roeiers

Ben je een roeier of heb je geroeid en denk je dat je het in je hebt om nieuwe roeiers te enthousiasmeren voor de roeisport en hen op een leuke manier de techniek van het roeien bij te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Misschien vind je het leuk om clinics te geven, een aantal keer een vast groepje te sturen en begeleiden of zie je jezelf als coach op afroep. Samen kunnen we overleggen wat voor jou haalbaar is. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom om met andere roeiers zelf lekker te roeien.

nieuwe roeiers

Lijkt het je leuk om een keer te roeien om te kijken of roeien iets voor jou is? Je bent van harte welkom om een (paar) keer met ons mee te roeien om te ervaren hoe het is. Goed roeien is niet makkelijk maar meeroeien om het te ervaren kan iedereen. We helpen je graag op weg.

Heb je interesse neem dan contact op met Sandra van Zaal via roei@rkvhetanker.nl.


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: