Hohen Limburg 2 maart 2014

Wiebe, Jens, John, Niels, Hermen, Jasper en Ed zijn op 2 maart naar de slalom baan in Hohen Limburg geweest. Hieronder het verslag van Hermen, gevolgd door (wederom) een video van Ed:

Met vereende krachten hebben we alle boten (7 stuks) op de daken weten te laden met dank aan Monique Kuijer voor het montagemateriaal. Na een hoognodige koffiestop bij pompbediende Aniek Messink zijn we op weg gegaan naar de slalom baan in Hohen Limburg.

Vanaf maart is de baan alleen toegankelijk als je entree betaald dus we kregen allemaal een bandje om. Met 8 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd viel het nog mee, Ed had hier een speciale deal voor gemaakt. Reken daar 10 euro reiskosten bij en een kop koffie voor een geslaagde dag uit.

Niels ging na de eerste 3 meter de bodem van de Lenne al even bekijken maar daarna zat iedereen lekker in zijn boot na het warmvaren en toen kon het spektakel beginnen.
We zijn in totaal 3 keer de 700 meter lange baan afgevaren / gesurfd met wat zwempartijtjes links en rechts. Voor John was het extra spannend want dit was zijn eerste keer op wildwater.

Al met al een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar.

Wist je dat…
– Jens ook graag te water gaat zonder boot
– John in schoenmaat 45 past
– Ed overtroffen werd door een Duitse dame


Geplaatst

in

,

door

Tags: