Golfslagbad Haaksbergen 29 november

Op Zondag 29 November stond het golfslagbad in Haaksbergen op het programma. Met een flinke groep van 11 personen. De boten waren ‘s ochtends al op de trailer gemaakt en we waren klaar voor vertrek. Tenminste, dat dachten we. Na een controle bleek dat we een boot te weinig op de trailer hadden gemaakt, geen probleem. 10 minuten later lagen er wél genoeg boten en we waren klaar om te gaan.
SAM_4276
Sjoerd (broer Jens), Luuk (broer Kees) en Rick waren onze gasten vandaag. Sjoerd had al ervaring met het varen en de golven, alleen het kajakken was voor Luuk nieuw, Rick is een bekende van het poloteam en vaart bij Natsec (Vlaardingen.)
Toen we aankwamen laadden we de boten af en dankzij een soepel team bij het zwembad mochten we maar liefst 20 minuten eerder beginnen. Iedereen voer wat rond en de golven deden hun werk. Sjoerd en Hermen sleutelden nog wat aan hun eskimorol en dat lukte ook goed. Luuk was van tevoren erg gespannen maar nadat Hermen hem de puntjesredding had bijgebracht kon hij niet meer wachten en hij vroeg Kees hem een beginnetje van de rol te leren.
Nadat ik zo’n 3 minuten uitleg had gegeven waagde Luuk het erop, en met succes! Want in de eerste keer lukte het Luuk om boven te komen. En dat was geen beginnersgeluk aangezien het hem vaker lukte. Iedereen had het naar zijn zin: Kees probeerde zijn potentiële nieuwe bootje, Nick was bezig met het leren van de rol en kwam erg dichtbij. En af en toe vloog er nog een bal door de lucht.
DSCF2643
Nadat iedereen omgekleed was en alle boten + een(Kees zijn nieuwe boot) vertrokken we in een fikse herfststorm richting Ulft, helaas was het weer daar ook niet beter en we ruimden de boten in flinke wind en regen op. Daarna vertrok iedereen weer richting huis.

Het was een bijzondere/leuke ervaring! En wij bedanken zwembad De Wilder voor de soepele samenwerking en de mogelijkheid om dit eens te doen. Ook bedanken wij Alfons voor de foto’s!

Verslag door Kees.

-Jasper en Lisanne-

-Sjoerd, Jens en Kees-


Geplaatst

in

,

door

Tags: