Gemengde gevoelens bij NK-kanopolo equipe RKV Het Anker

NK Kanopolo Helmond  16 en 17 juni
Wij zijn met een team van 7 man (Rigo, Jasper, Hermen, Nick, Stephan, Hanno en Pim) naar het NK kanopolo gegaan in Helmond. We hebben op zaterdag 4 leuke maar zware wedstrijden gehad helaas hebben we alle 4 de wedstrijden nipt verloren.
Daarna zijn we naar de Jumbo gegaan om eten in te slaan en vervolgens zijn we naar een döner/pizzeria zaak gegaan en hebben we onszelf beloond op lekker eten en daarna hebben nog een hele leuke avond gehad.
En de volgende ochtend weer vroeg opgestaan en om 8 uur s’ochtends om weer te jureren en om 9 uur weer te spelen! En we hebben gewonnen! 7-0 van UKC
Daarna hebben we de tenten opgeruimd en al het ander spul. Om 12 uur hebben we nog een wedstrijd gespeeld daarna gingen Rigo en ik (Pim) weer richting huis en bleven er 5 man over die om 3 uur nog een wedstrijd gingen varen, maar die ging helaas ook net verloren.
Al met al waren we toch tevreden. We hebben goed gespeeld en er zit veel vooruitgang in de groep. Op naar het volgende NK-weekend in september in Amsterdam!
PIM MOL

Geplaatst

in

,

door

Tags: