Cursus Kanovaarder A

Op vrijdag 8 april 2016 start RKV “het Anker” in Ulft met de cursus Kanovaarder A

Flyer kanocursus def 2016
In 12 lessen leer je de basis technieken waarmee je zelfstandig kan kanoën of kan genieten van die mooie vakantietocht of spectaculaire wildwater cursus.
Kanovaren is een veelzijdige en fantastische watersport voor iedereen die je lekker in de buitenlucht doet. Met een kano zit je dicht op het water en heb je prachtig zicht op je omgeving. Door de grote wendbaarheid en geringe diepgang kom je met de kano op de mooiste plekjes. Maar echt optimaal genieten doe je pas als je de basistechnieken van het kanoën beheerst.

Start cursus vrijdag 8 april 2016
Aanvang 18.45 uur
Locatie loods RKV”het Anker”,
Deurvorster Kerkpad in Ulft
Duur 12 lessen
Kosten volwassenen >18 jaar E 50,-
jeugd 12 t/m 18 jaar E 25,-
Meenemen prettig zittende sportkleding, regenjas, waterschoenen, handdoek en droge kleren. Beschikking over voldoende zwemvaardigheid.

Wij zorgen voor kano, peddel, zwemvest, spatzeil en instructeurs

Opgeven en informatie:
Tel. 06 53 45 38 41
[bestwebsoft_contact_form id=3]
Elke deelnemer ontvangt na inschrijving het zeer informatieve Kanoboek, vol met info en tips over veilig en plezierig kanovaren.

RKV “Het Anker”
Roei- en kanovereniging “Het Anker” is een snelgroeiende actieve vereniging in Ulft. Er is ruimte voor jong en oud van wedstrijdsporters tot recreatieve vaarders. We hebben een enthousiaste groep met een mix van jeugd en volwassenen die aan kanopolo, vlakwater-, Canadees-, wildwatervaren en roeien doen. Dit biedt mogelijkheden om als groep of individueel lekker te bewegen.
Sinds de oprichting in 2012 gaat het hard. Met een ledental van 40 personen gaan we in 2016 onze nieuwe botenloods in gebruik nemen. Met het mooie vaarwater van de Oude IJssel voor de deur, hebben we een fantastische locatie om volop te kunnen genieten.

Op zondag 3 april 2016 organiseren we een dag waar u vrijblijvend kennis kan maken met kanoën en roeien.


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: