Alpen week

Van 17 tot en met 23 augustus 2014 zijn we met een groep van 11 personen naar Landeck (Tirol) in Oostenrijk geweest.
Daar hebben we onder leiding van Ed en begeleiding van Richard en Rigo les gehad op stromend water. In Oostenrijk hebben we gevaren op de Inn en de Lech, in Zwitserland op de En.
Er is in deze korte tijd veel geleerd en er zijn veel grenzen verlegd.

DSCF0542

Meer foto’s in ons fotoalbum

Natuurlijk is er niet alleen maar gevaren! Op 1 dag na (pizza) werden we ‘s avonds onthaald op heerlijke – zelf bereide – maaltijden (en dat is niet overdreven!)  van onze koks Loes, Monique, Aniek en Ed.
Daarna werden er diverse spellen gespeeld: konijnenhokken,  risk, rummikub en de grote Dalmuti; soms onder muzikale begeleiding van Ed.
Sommigen bezochten de nabijgelegen kroeg (tot in de vroege uurtjes).

Ruud, Loes en Hermen hebben een motorrit gemaakt door Oostenrijk, Zwitserland en Italië; vooral de Stelvio pas (48 haarspeldbochten) heeft veel indruk gemaakt.

Verder zijn Monique, Rigo, Ruud, Loes en Robert naar Zams en de ruïne van Schrofenstein gelopen. Een mooie tocht waar we ook weer wat van geleerd hebben: nooit achter Loes in een bos (op een smal paadje + een steile helling) lopen, vooral niet als er ook een wespennest naast het pad is.

‘s Morgens werden we om 6 uur gewekt door de kerkklokken. Een beetje vroeg, maar dat zorgde er in ieder geval voor dat er ook iemand wakker werd die brood(jes) ging halen. Rigo (en Loes) zorgden voor gebakken eieren en bacon voor het ontbijt. Na de afwas werden de spullen gepakt voor de volgende vaartocht en gingen we aan de rit. Onderweg konden we genieten van het prachtige Oostenrijkse landschap en de grote huizen met bloemen aan de balkons en de vele muurschilderingen.

Al met al een zeer geslaagde en gezellige week!


Geplaatst

in

,

door

Tags: