Aap en emoji-ballonnen ‘gered’ uit Braamtse Gat

Een aap en twee emoji-ballonnen die verpleegkundigen voorstelden zijn tijdens Swim To Fight Cancer uit het Braamtse Gat ‘gered.’ De aap raakte los van de rug van Rogier de avonturier die de Kids Swim begeleidde en de ballonnen kozen het ruime sop vanuit de ruggen van twee medewerksters van het Slingeland Ziekenhuis.

Met acht kanoërs begeleidden we zondag de ruim 350 zwemmers tijdens het evenement om geld op te halen voor onderzoek naar de behandeling van kanker. Al sinds de eerste editie van Swim To Fight in de Achterhoek zijn we erbij en dat doen we met veel plezier. Ondanks de serieuze reden waarom de zwemtocht georganiseerd wordt, is er ook ruimte voor vrolijkheid en gezelligheid. Af en toe moesten de zwemmers de goede kant op gewezen worden, zeker de eerste volwassenen die voorop zwommen en geen richtpunt hadden. En een enkele keer wilde er iemand even uitrusten en dat kon natuurlijk ook voor- of achteraan een kano. Zo’n zwemtocht is niet niks!

Gelukkig waren de ‘losgeslagen’ aap en ballonnen de enige die we moesten redden. Iedereen is veilig en zonder problemen weer aan de kant gekomen. We hebben er van genoten, waarbij het weer natuurlijk ontzettend mee hielp. De organisatie en deelnemers waren blij met onze hulp en begeleiding en andersom zijn wij blij en dankbaar dat we aan zo’n mooi evenement mee mogen werken. Over twee jaar weer!

Foto’s: Mark Penninx en Monique Hagen


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: